Antti Riihinen aloitti Turun toimipisteessämme

Turun toimipisteemme tiimi vahvistui helmikuussa, kun Antti Riihinen aloitti Misevalla vastuumyyjänä. Antilla on pitkä kokemus matkailuajoneuvokaupan parista ja olemme iloisia, että olemme saaneet hänet tiimimme. Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme länsirannikolla entistäkin paremmin. Päästetäänpä Antti itse ääneen:

antti-riihinen-misevaOlen Antti, 38-vuotias ja kotoisin Jyväskylän Palokasta ja Turussa olen asunut vuodesta 2008. Töihin autokauppaan menin ensimmäisen kerran vuonna 2004 ja Caravan-laitteita olen myynyt kuutisen vuotta. Vapaa-ajalla tulee touhuttua jos jonkinlaista, talvisin jääkiekkoa ja ulkoilua, kesäisin moottoripyöräilyä, veneilyä ja mökkeilyä. Ruoanlaitto on myös lähellä sydäntä. Ympäri vuoden tulee tietenkin myös harrastettua karavaanarijuttuja.

Caravan-matkailuun tutustuin jo pikkupoikana, kun perheen kanssa reissattiin parina kesänä vaunun kanssa ja tykästyin lajiin jo silloin. Caravan-matkailu on tällä hetkellä mukavassa nosteessa ja harrastus onkin saanut uusia ja innokkaita harrastajia myös nuoremmasta ikäluokasta, mikä on hieno asia. Tämä tuo alalle varmasti myös positiivisia haasteita kehittää palveluja ja tuotteita vastaamaan sekä uusien, että kokeneempien matkaajien vaatimuksia.

Oma tapani tehdä kauppaa on avoin ja rehellinen. Haluan, että kummallekin osapuolelle, sekä asiakkaalle että myyjälle jää kaupasta hyvä maku. Tavoitteenani on rakentaa asiakassuhde ja luottamus niin lujaksi, että pääsemme tekemään kauppaa myös tulevaisuudessa. Aurinkoista kevättä ja nähdään Misevalla!

Antti Riihinen

Lämpimästi tervetuloa taloon Antti!