Weinsberg Carabus 601 MQ. 2.3 Mjet (148 hv). Tuplailmastoitu, Automaatti, Tehdasuusi moottori 148tkm kohdalla, Alv. vähennyskelpoinen.

175500 km

Vm 2015

Henkilömäärä:
4
Makuupaikat:
2
Nopeusrajoitus:
150 km/h
Kokonaispituus:
6000 mm
Kokonaismassa:
3300 kg
Omamassa:
2841 kg
CO2 -päästöt:
189 g/km
Vetotapa:
Etuveto

42880

Nätissä kunnossa säilynyt retkeilyauto hyvin varusteltuna. Tästä löytyy kaikki matkailuaton ominaisuudet, mutta hieman kompaktimpaan tilaan pakattuna. On keittiö liesineen ja jääkaapeeineen. On WC/kylpyhuonetilat ja auton takaosasta löytyvät myös mukavat makuutilat kahdelle hengelle. Etuosaan saadaan viihtyisä seurusteluryhmä neljälle henkilölle kääntyvien ohjaamopenkkien ansiosta. Kesäkuumalla ajotilan viilentää ohjaamoilmastointi ja leiriytymistilanteessa asuintilat miellyttävään lämpötilaan saadaan Dometicin kattoilmastoinnin avulla. Ajomukavuuden takaa automaattivaihteisto, sekä vakionopeuden säädin. Myös peruutuskamera on varustelistalla. Lämmitysjärjestelmänä on tuttu ja turvallinen Trumaticin ilmakeskuslämmitys missä integroituna myös lämminvesiboileri. Talviolosuhteisiin starttivarmuutta saadaan polttoainekäyttöisen lisälämmittimen avulla tai vaihtoehtoisesti moottori voidaan esilämmittää myös lohkolämmittimen avulla. Autoon on 8/21 (147tkm) kohdalla vaihdettu tehdasuusi moottori ja samalla myös uusi syöttöpumppu, sekä turboahdin. Moottorinvaihdon yhteydessä on uusittu myös kytkin. Tästä asiallinen retkeilyauto vaikkapa keikkahommia tekevälle yrittäjälle, hinta nimittäin sisältää vähennettävän arvonlisäveron.

Takana poikittainen parivuode minkä alapuolelle jää hyvin säilytystiloja. Keskellä on keittiö perusvarustuksineen ja toisella puolella on WC/kylpyhuonetilat. Edessä on pöytäryhmä minne yhdistyy kääntyvät etuistuimet.

Varusteina mm :

– Automaattivaihteisto
– Tuplailmastointi
– Webasto + lohkolämmitin
– Vakionopeudensäädin
– Kompressorijääkaappi (ylös nostettu sijoittelu)
– 2 x renkaat alumiinivanteilla
– Trumatic ilmakeskuslämmitys

Edellinen katsastus 4/22, seuraava katsastus 4/24

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi