Kevät 2023 kuulumisia

Kevät 2023 rullaa täyttä vauhtia kohti kesää toimipisteissämme!

Olemmekin saaneet lisää vahvistuksia myyntitiimeihimme. Turussa myyjänä aloitti Mikko Rokka sekä Vantaalla myyjänä aloitti Karri Toivonen.

Vantaan myyntihalli on saatu valmiiksi ja päässyt siten täyteen käyttöön myynnin toimitilana. Vantaan myyntipäälikkö Tommi Kataja on saanut hienosti luotsattua Vantaan toimintaa muuttuvista, hallin valmistumiseen liittyvistä olosuhteista riippumatta. Nyt kuitenkin viimeistään Vantaalla kannattaa käydä ihastelemassa autoja ja vaunuja, jos et vielä ole käynyt!

Ostojohtajamme Lauri Huusko saavutti kunnioitettavan 10 vuoden työuran Misevalla. Juhlistimme Lauria kukituksella sekä yhteisellä kahvituksella.

Ensimmäiset tämän vuoden kesätyöntekijät ovat jo päässeet aloittamaan työnsä ja kesää kohti mentäessä saadaan loputkin reippaat kesäiset käsiparit avuksi sesongin vilskeeseen.

Tänä keväänä olemme tehneet kovasti töitä ja satsanneet työsuojeluun sekä sen kehittämiseen hyvinvoinnin sekä turvallisuuden lisäämiseksi Misevalla.

Tiimit ovat saaneet käydä vuorotellen hiukan virkistäytymässä ja olemmekin kaikki innokkaina sekä valmiita Karavaani-kesään 2023.

Tervetuloa Misevalle!