Miseva avaa uuden toimipisteen Vantaan Petikkoon

Miseva avaan liikkeen Petikkoon

Miseva on voimakkaasti kasvava käytettyjen matkailuajoneuvojen kauppaan erikoistunut yritys. Vuonna 2020 myimme yli 700 ajoneuvoa ja liikevaihtomme oli yli 12 miljoonaa euroa. Tärkeimmät syyt menestykseemme ovat tyytyväiset asiakkaamme sekä alaan vihkiytynyt henkilökuntamme. Useimmat misevalaiset ovat leirintämatkailijoita itsekin, joten kalusto ja sen vastaavuus erilaisten karavaanareiden tarpeisiin on luonnostaan tuttua. 

Avaamme kesäkuussa 2021 uuden toimipisteen Vantaan Petikkoon, osoitteeseen Petikontie 27. Kokonaisuudessaan uudet toimitilamme valmistuvat 2022 syksyyn mennessä. Paikan valintaan vaikutti erinomainen sijainti liikenteen solmukohdassa, Kehä 3:n varressa. Näin pääsette helposti luoksemme kaikkialta pääkaupunkiseudulta ja muualta Uudeltamaalta. Kaikkien toimipisteidemme laaja ja jatkuvasti vaihtuva valikoima on saavutettavissanne Vantaan toimipisteessämme.

Vantaan myymälän avaamisen myötä palvelemme asiakkaitamme jatkossa entistäkin laajemmin. Tavoitteemme on kasvaa edelleen ja tarjota laadukkaita, käytettyjä matkailuajoneuvoja poikkeuksellisen hyvällä asiakaspalvelulla. Misevan muut toimipisteet sijaitsevat Hämeenlinnan kupeessa Turengissa sekä Turussa. Lisäksi ostotoimipisteemme kattavat koko Suomen.