Nämä ovat jo löytäneet onnellisen omistajan:

 

Palvelut

Service also in English. Don’t hesitate to contact!

Luotettavaa auto- ja vaunukauppaa vuodesta 1988.

Onnistuneen autokaupan perustana on luotettava autoliike, jonka voit luottaa palvelevan myös pitkään ostopäätöksen jälkeen. Misevalla on yli 25 -vuotinen historia autokaupassa ja se kuuluu korkeimpaan AAA -luottoluokkaan, johon yltää vain 2,6% kaikista suomalaisyrityksistä.

Myymme ja ostamme laadukkaita matkailuautoja ja -vaunuja.

Ostamme hyväkuntoisia ajoneuvoja myös suoraan, jolloin saat rahat heti, eikä sinun tarvitse nähdä vaivaa ja murehtia esimerkiksi vaihtoautoista. Soita ja tarjoa!

Tutustu myyntituotteisiin toimistollamme ja netissä tuotteet-sivulla.

Uusia ja laadukkaita matkailuautoja ja -vaunuja.

Kun tahdot lomamatkan sujuvan ilman huolia, suosittelemme, että tulet tutustumaan uusiin ja laadukkaisiin Roadcar -retkiautoihimme. Ota yhteyttä myyntiimme, olit sitten hankkimassa mitä merkkiä tahansa.

Huoltopalveluja henkilö-, paketti- ja matkailuautoille.

Klikkaa www.huoltotarjous.net, syötä autosi rekisterinumero, yhteystietosi ja tarvittava huoltokuvaus, niin saat sähköpostiisi edullisen tarjouksen työstä ja osista. Helppoa eikö totta!

Palvelun tarjoama autohuolto toimii samoissa tiloissa kanssamme ja voit työn valmistumista odottaessa tutustua aina edulliseen vaihtoautovalikoimaan ja laadukkaisiin uutuuksiin. Huollot voit maksaa myös edullisella osamaksulla.

Autamme sinua ostamaan ja myymään

Voit olla kokenut karavaanari tai matkailuautoiluharrastuksen aloittelija – kummassakin tapauksessa kartoitamme yhdessä matkailuauton-/vaunun hankintaan tai myyntiin liittyvät tarpeesi. Tunnemme hintatason ja autamme sinua onnistumaan kaupanteossa.

Tarkastamme ajoneuvosi kunnon ja laitteet sekä hoidamme myynnin ja markkinoinnin puolestasi. Tiedämme vastaukset ostajien hankaliinkin kysymyksiin ja pystymme tarvittaessa ottamaan vastaan myös vaihtoauton

Vuokraamme matkailuautoja, jotta voit tutustua harrastukseen.

Vuokrausta hoitaa yhteistyössa Laiskalassi -vuokraamo ja heidän valikoimaan pääset tutustumaan klikkaamalla tästä.

tai soita 010 235 0235 ja kysy lisää!