Miseva on hyvämaineinen ja vakaasti kasvava käytettyjen matkailuajoneuvojen erikoisliike. Perheyrityksemme historia ulottuu 80-luvun loppuun. Toimipisteemme sijaitsevat Hämeenlinnan kupeessa Turengissa ja Turussa.

Henkilöstöllämme on yhteensä pitkälle yli sadan vuoden kokemus alalta. Yrityksessämme työskentelee yli 20 misevalaista. Toiminnan joka tasolla on vahva sidos leirintämatkailuun ja siihen liittyvään kalustoon, kun suuri osa henkilöstöstä on karavaanareita itsekin. Seuraamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä ja toimintamme rakentuu meistä sekä hyvästä palvelustamme liikkuviin positiivisiin puheisiin.

Henkilöstömme on avainasemassa korkean asiakastyytyväisyyden syntymisessä. Haluaisitko tulla mukaan?

Avoimia paikkoja tällä hetkellä:

AUTOSIHTEERI / TALOUSHALLINNON ASSISTENTTI

Toiminnan kasvaessa ja nykyisen autosihteerin siirtyessä toisiin tehtäviin talon sisällä haemme Turengin toimipisteeseemme autosihteeriä / taloushallinnon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluu mm.

  • ajoneuvojen rekisteröinti ja kauppaan liittyvien asiakirjojen hallinta sekä ajoneuvojen maksut
  • taloushallinnon tehtävät kuten osto- ja myyntireskontrasta huolehtiminen sekä muut avustavat tehtävät
  • yleiset toimistotehtävät kuten laitteiden ja tarvikkeiden hankinta
  • muut päivittäiset tehtävät kuten kahvipisteestä huolehtiminen
  • raporttien laatiminen

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla luotettava, järjestelmällinen ja huolellinen. Tykkäät saada asiat tehtyä kerralla oikein ja valmiiksi, osaat priorisoida työtehtäviä kiireenkin keskellä ja pidät rutiineista.

Taloushallinnon perusteet ovat sinulla hallussa joko koulutuksen tai kokemuksen myötä. Tulet hyvin toimeen erilaisten järjestelmien kanssa, MS Office-ohjelmat ovat sinulle tuttuja ja osaat käyttää exceliä erinomaisesti. Sinulta löytyy B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja vastuullisen työn vakavaraisessa, kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Työnantajana Miseva on luotettava ja joustava. Teemme töitä ahkerasti iloisessa, rennossa ja auttavassa työyhteisössä ja perehdytämme sinut tehtävään. Olemme savuton työpaikka.

Työaika on liikkeen aukioloaikana arkisin klo 9-17 ja toisinaan lauantaina klo 10-13.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Emilia Vatanen, puhelin 050-5774333.

Lähetä hakemus CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 14.3.2021 osoitteeseen rekry@miseva.fi. Sähköpostin pyydämme otsikoimaan ”Autosihteeri, Turenki”.

Käymme hakemuksia läpi 8.3.2021 alkaen, joten toimi ripeästi!


SIIVOUSTIIMINVETÄJÄ

Siivoamme myyntiin tulevat ajoneuvot huolellisesti sekä ulkoa että sisältä ja siivoustiimiä vahvistaaksemme etsimme Turengin toimipisteeseemme työhön osallistuvaa siivoustiiminvetäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko yhteistyö- ja organisointikykyinen tiimipelaaja, jolla on timanttinen asenne ja jolla pysyy langat käsissä kiireessäkin. Sinulla on kokemusta siivouksesta ja tiimin vetämisestä tai esihenkilönä toimimisesta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä hyvä fyysinen kunto. Kokemus matkailuajoneuvoista on plussaa, mutta ei välttämätöntä ja perehdytämme sinut tehtävään.

Tehtävässäsi vedät muutaman henkilön siivoustiimiä, jonka toimintaa suunnittelet ja ohjaat yhteistyössä huollon palvelupäällikön ja huollon esimiehen sekä myynnin kanssa. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu siivoustyö, uusien siivoojien perehdyttäminen, siivouksen laadunvalvonta sekä siivouksessa tarvittavien tarvikkeiden ja aineiden tilaus.

Tarjoamme vakituisen työn vakavaraisessa, kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Työnantajana Miseva on luotettava ja joustava. Teemme töitä ahkerasti iloisessa, rennossa ja auttavassa työyhteisössä. Olemme savuton työpaikka. Työaika on ma-pe klo 8-16. Edellytämme hakijalta B-korttia.

Jos haluat työn, jossa näet kätesi jäljet joka päivä ja olet osa rentoa ja mukavaa tiimiä, voi paikka olla juuri etsimäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Emilia Vatanen puh. 050-5774333.

Lähetä hakemus CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 14.3.2021 osoitteeseen rekry@miseva.fi. Sähköpostin pyydämme otsikoimaan ”Siivoustiiminvetäjä, Turenki”.

Käymme hakemuksia läpi 8.3.2021 alkaen, joten toimi ripeästi!


Avoin hakemus

Lomakkeen kautta lähetettyjä tietoja säilytetään korkeintaan kahden vuoden ajan, jonka jälkeen tiedot poistetaan. Hakemustietoihin pääsevät käsiksi ainoastaan rekrytointia hoitavat henkilöt.
  • Tähän voi ladata CV:si
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.