Miseva on hyvämaineinen ja vakaasti kasvava käytettyjen matkailuajoneuvojen erikoisliike. Perheyrityksemme historia ulottuu 80-luvun loppuun. Toimipisteemme sijaitsevat Hämeenlinnan kupeessa Turengissa ja Turussa.

Henkilöstöllämme on yhteensä pitkälle yli sadan vuoden kokemus alalta. Yrityksessämme työskentelee yli 20 misevalaista. Toiminnan joka tasolla on vahva sidos leirintämatkailuun ja siihen liittyvään kalustoon, kun suuri osa henkilöstöstä on karavaanareita itsekin. Seuraamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä ja toimintamme rakentuu meistä sekä hyvästä palvelustamme liikkuviin positiivisiin puheisiin.

Henkilöstömme on avainasemassa korkean asiakastyytyväisyyden syntymisessä. Haluaisitko tulla mukaan?

Haussa nyt:


CARAVAN-HUOLLON TYÖNJOHTAJA

Haemme Turengin toimipisteeseemme caravan-huollon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Caravan-huollossamme huolletaan ja korjataan myyntiin tulevaa kalustoa sekä tehdään myydyille ajoneuvoille tarvittavat varustelut. Tehtävässäsi johdat muutaman caravan-asentajan tiimiä, jonka toimintaa organisoit ja ohjaat. Lisäksi olet vastuussa huollossa tarvittavien varusteiden ja työkalujen riittävyydestä ja tilaamisesta, toimit caravan-huollon teknisenä tukena, opastat asentajia työssään ja perehdytät uudet asentajat tehtäviinsä.

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla:
– kokemusta caravan-laitteiden huollosta joko työn tai harrastuneisuuden kautta
– kokemusta työnjohdosta / esimiestyöstä
– kyky tehdä yhteistyötä
– asiakaspalveluhenkisyyttä
– kokemus kaasulaitteiden huollosta ja kaasuluvat on eduksi.

Tarjoamme sinulle:
– vaihtelevan työn vakavaraisessa, kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä
– kokopäiväisen ja vakituisen työn
– aidosti mukavan työilmapiirin
– Miseva-tiimin tuen
– työsuhde-etuina mm. ePassi Flexin ja työaikapankin

Työaika on ma-pe klo 8-16. Edellytämme hakijalta B-korttia, muut ajokorttiluokat katsotaan eduksi. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Emilia Vatanen puh. 050-5774333.

Lähetä hakemus CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 23.5.2021 osoitteeseen rekry@miseva.fi. Sähköpostin pyydämme otsikoimaan ”Caravan-huollon työnjohtaja, Turenki”.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi ripeästi!


Avoin hakemus

Lomakkeen kautta lähetettyjä tietoja säilytetään korkeintaan kahden vuoden ajan, jonka jälkeen tiedot poistetaan. Hakemustietoihin pääsevät käsiksi ainoastaan rekrytointia hoitavat henkilöt.
  • Tähän voi ladata CV:si
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.