+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Adria Adora 613 HT. Etukeittiö kaasu-uunilla, Erillisvuoteet, Alde, Pyörätelinen,Hieno paketti esim. kausipaikalle.

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2012
Viimeisin katsastus:
22.3.2021
Kokonaispituus:
8030 mm
Kokonaismassa:
1700 kg

Etukeittiömallinen erittäin avaran ja toimivan pohjaratkaisun omaava matkailuvaunu. Todella siistissä kunnossa säilynyt yksilö. Tästä löytyy paljon säilytystilaa tavaroille ja esimerkiksi heti vanuun sisään tultaessa on oven välittömässä läheisyydessä vaatekaappi ulkovaatteille. Vuoderatkaisuna suositut erillisvuoteet. Vaunun takaosa on koko levydeltään WC/kylpyhuonetilaa missä on vielä erillinen suihkutila. Keskellä vaunua on iso U-ryhmä ja toisella seinällä pöytäryhmään liittyvä sivusohva, eli tilaa on isommallekin ryhmälle illanistujaisiin. Tästä saadaan myös tarvittaessa sijattua yksi vuode. Pöytäryhmän yläpuolella on suuri kattoikkuna mistä tulee paljon valoa sisään. Lämmitysjärjestelmänä on Alden nestekeskuslämmitys ja tässä luonnollisesti mukana myös sähkövastukset, sekä lämminvesiboileri. Vaunun ”helmi” on tietysti tyylikäs etukeittiö mistä löytyy myös kaasu-uuni. Kyllä kelpaa kokkailla ja nimenomaan niin, että ei ole kenenkään tiellä kauhoineen heilumassa :-) . Mahtava vähän harvinaisemmalla pohjaratkaisulla oleva paketti vaikka kausipaikkavaunuksi. Varmasti tutustumisen arvoinen tapaus.

Pohjaratkaisussa edessä keittiö normaalilla keittiövarustuksella ja kaasu-uunilla höystettynä. Keskellä oleskelutilat. Seuraavana pitkittäiset erillisvuoteet. Takana koko vaunun levyin wc/kylpyhuonetila erillisellä suihkutilalla.

Varusteina mm :
– Alde nestekeskuslämmitys
– Jääkaappi
– Kwh-mittari
– Alumiinivanteet
– Kaasu-uuni
– Liesi
– Pyöräteline

Edellinen katsastus 2/21, seuraava katsastus 1/24

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
WYZ-361
Kokonaispituus:
8030 mm
Leveys:
2450 mm
Korkeus:
2580 mm
Omamassa:
1320 kg
Kokonaismassa:
1700 kg

Alde, Erikoisvanteet, Erillisvuoteet, Jääkaappi, Kaasu-uuni, Kasetti WC, Kasettiverhot, Kattoluukku, Lattiamatot asunto-osassa, Liesi, Lämminvesiboileri, Nestekiertolämmitys, Pakastelokero, Pesuallas, Pyöräteline, Suihku, Sähköpatruuna, Kesärenkaat, kwh-mittari, sähkön ulosotto, Lattialämmitys