+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Bürstner MARANO T640 2,3 Mjet (130 HV) 2 x Ilmastointi, Markiisi, Pyöräteline, Vakionopeudensäädin, Trumatic 6kw, Pitkittäinen parivuode.

MYYTY

Sijainti:
Turku
Vuosimalli:
2008
Mittarilukema:
108000 km
Viimeisin katsastus:
19.2.2024
Henkilömäärä:
4
Makuupaikat:
3
Kokonaispituus:
6790 mm
Kokonaismassa:
3500 kg

Nättikuntoinen Burstnerin puoli-integroitu matkailuato tuplailmastoinnilla. Auto on ollut ensimmäisellä käyttäjäomistajalla uudesta vuoteen 2021 asti. Kilometrejähän tähän on kertynyt todella maltilliset 108tkm. Auton takaosassa on pitkittäinen parivuode, sekä WC/kylpyhuonetilat. Vaikka sänky on käytön kannalta mukavan matalalla, niin silti vuoteen alle on saatu kohtuullisen hyvät säilytystilat, koska auton pohjaa on pudotettu hiukan normaalia alemmas. Lisäksi on läpilastausmahdollisuus ja pitkääkin tavaraa saadaan kuljetettua tarvittaessa. Keskeltä autoa löytyy L-keittiö, sekä säilytystiloja. Jääkaappi on nostettu lattian rajasta hieman ylemmäksi, joten sen käyttö on myös vaivatonta. Etuosaa hallitsee pöytäryhmä minne yhdistyvät kääntyvät ohjaamon penkit, sekä sivusohva. Tästä saadaan tarvittaessa sijattua poikittainen vuode yhdelle henkilölle. Viileyttä kesäkeliin annostelee kattoilmastointi, missä on toki myös lämmitysmahdollisuus, eli laite ajaa myös niin sanotun ”sähköpatruunan” virkaa silloin kun ollaan kytkeydytty verkkovirtaan. Ohjaamossa on ajon aikainen ilmastointi ja matkustusmukavuutta lisää vakionopeuden säädin. Asuinosan lämmittimenä on Trumaticin nopeasti ja tehokkaasti (6kw) lämpöä tuottava ilmakeskuslämmitys ja samassa yksikössä on lämminvesiboileri mikä tuottaa lämpimän käyttöveden. Pihan puolen varusteista mainittakoon markiisi, sekä pyöräteline. Juuri katsastettu, tarkastettu ja kaasulaitteet koeponnistettu. Asiallinen kokonaisuus valmiina uusiin seikkailuihin.

Varusteina mm. :

– Kattoilmastointi (myös lämmitysmahdollisuus verkkovirrassa)
– Ohjaamoilmastointi
– Vakionopeuden säädin
– Markiisi
– Pyöräteline
– Tehokas Trumatic ilmakeskuslämmitys 6 kilowatin lämmitysteholla

Edellinen katsastus 2/24, seuraava katsastus 2/25

Soita ja kysy WhatsApp- videoesittelyä!

Vaihdossa myös henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut sekä moottoripyörät ja veneet.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
KXG-864
Moottoritilavuus:
2287 cm³
Vaihteisto:
Käsivalintainen
Teho
96 kW
Polttoaine:
Diesel
Keskikulutus:
Ei ilmoitettu
Vetotapa:
Etuveto
Kokonaispituus:
6790 mm
Leveys:
2300 mm
Omamassa:
3050 kg
Kokonaismassa:
3500 kg

Ilmastointi ajotilassa, Jääkaappi, Kasetti WC, Liesi, Lämminvesiboileri, Markiisi, Parivuode, Pyöräteline, Suihku, Sähkökäyttöiset ikkunat, Sähköpeilit, Sähkörappu, TV-antenni tai lautasantenni, Trumatic, Vakionopeudensäädin, Ilmastointi (asuintila), Ilmastointi (ohjaamo), ABS-jarrut, Airbag, Ajotietokone, Kasettiverhot, Kattoluukku, Keskuslämmitys, Ohjaustehostin, Pakastelokero, Pesuallas, Pysäköintikamera, Radio, Turbo, Truma