+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Clou 560 Iveco 2.4TD (92hv) Todellinen retrohelmi Alden lämmityksellä . Juuri katsastettu ja huollettu. Koukku 2500kg. C-kortti

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
1987
Mittarilukema:
240000 km
Viimeisin katsastus:
11.10.2022
Henkilömäärä:
6
Makuupaikat:
6

Harvoin tarjolla! Nyt on mahdollisuus matkustaa -80 luvulle fiilistelemään korkeamman laatutason omaavalla matkailuatolla. Niesman Bischoff on ollut tunnetusti sitä ”parasta mitä rahalla saa ” laatua. Tässä tuotteessa tuntee, että esimerkiksi kalusteet ovat huomattavan tukevaa tavaraa. Ehkä juuri siksi tämäkin auto on vaikkapa kaapistojensa osalta vielä todella ryhdikkäässä kunnossa. Lämmityksenä Alden nestekiertoinen lämmitys kaasulla. Jääkaapina Electroluxin kaappi kaasulla. Makuupaikkoja mukavasti kuudelle henkilölle ja rekisteröidyt matkustuspaikatkin kuudelle. Autosta löytyy myös tilavat WC/kylpyhuoneltilat missä suihku erillisellä suihkutilalla. Tilaa saa laajennettua ulos kotelomarkiisin avulla minne on lisätty tunnelmallinen led valaistus. Myös kaasugrillin saa näppärästi sijoitettua pihamiljööseen kaasun ulosoton ansiosta. Seinärakenteethan tällaiseen on toteutettu jämäkällä ja olosuhteita kestävällä alumiini sandwich rakenteella. Ja jos loppuu tila kesken autosta, niin koukkuun saa kytkeä vaikka matkailuvaunun lisätilaksi. Koukussa saa roikottaa mukana 750kg jarrutonta ja 2500kg jarrullista perävaunua. Mahtava, varmasti huomiota herättävä aikansa luksuspeli odottaa uutta käskijää tuoreella leimalla ja juuri huollettuna. Vaikka tässä on nyt ylisanoja auton esittelyssä käytetty, niin varmasti myös joitain epäkohtia löytyy. Kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan ja toteamaan minkälaisesta tapauksesta on kyse. Ja toki myös puhelin ja sähköpostitiedusteluja voi tehdä.

Takana pitkittäiset kerrosvuoteet. Toisella puolella tilavat WC/kylphuonetilat. Keskellä vastakkainistuttava pöytäryhmä mistä saa siajttua vuoteen kahdelle hankilölle. Toisella puolella keittö normaalilla keittiövarustuksella. Edessä kääntyvät ohjaamonpenkit ja ohjaamon päällä tilava alkovivuode kahdelle.

Varusteina mm : Alden vesikeskuslämmitys kaasulla, Jääkaappi kaasulla, Markiisi, Kerrosvuoteet, Kwh-mittari …

Juuri huollettu mm. jakopää vesipumppuineen.

Vetokoukulle massat jarrullisena 2500kg ja jarruttomana 750kg. Autollahan saisi vetää max. 3500kg jarrullista kärriä , mutta koukun valmistaja on rajannut massan 2500kg. Eli isomman luokituksen koukulla saisi 1000kg lisää vetomassaa.

Edellinen katsastus 10/22, seuraava katsastus 10/23.

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
XXF-410
Moottoritilavuus:
2430 cm³
Vaihteisto:
Käsivalintainen
Teho
68 kW
Polttoaine:
Diesel
Keskikulutus:
Ei ilmoitettu
Vetotapa:
Takaveto
Leveys:
2400 mm
Omamassa:
3700 kg

Alde, Jääkaappi, Kattokaiteet/tikkaat, Kerrossänky, Keskuslämmitys, Liesi, Lämminvesiboileri, Markiisi, Nestekiertolämmitys, Ohjaustehostin, Pakastelokero, Pesuallas, Suihku, Turbo, JP-huollot ok, kwh-mittari, kaasun ulosotto, Vetokoukku