+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Dethleffs Beduin 510 V. Alde, Erillisvuoteet, Mover, Lattianlämmitys, ON SITTEN HIENO VANU!

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2007
Viimeisin katsastus:
22.2.2023
Makuupaikkojen määrä:
4
Kokonaispituus:
7190 mm
Kokonaismassa:
1350 kg

Tässä on malliesimerkki kaluston kunnossapidosta. Edellisellä omistajalla vuodesta 2013. Tämä hieno Dethleffs matkailuvaunu on varustettu tehokkaan ja tasaisen lämmön tuottavalla Alden nestekiertolämmityksellä. Kaasulämmitysvaihtoehdon lisäksi lämmitysenrgiamuotona voidaan käyttää myös verkkovirtaa. Mukavuusvarusteena löytyy lisäksi sähköinen lattianlämmitys. Vuoderatkaisuna toimiva ja haluttu erillisvuoderatkaisu. Edessä sijaitsevan U-ryhmän päällä on kookas kattoikkuna mikä tuo mukavasti luonnonvaloa sisätiloihin. Vaunua on helppo siirrellä kauko-ohjatun Mover vaunusiirtimen avulla. Ihan mahdottoman hieno paketti valmiina reissuun juuri katsastettuna, tarkastettuna ja kaasulaitteet koeponnistettuna. Tämän tyyppistä vaunua etsivälle varmasti varteenotettava vaihtoehto.

Takana pitkittäiset erillisvuoteet. Keskellä keittiö ja WC/kylpyhuonetilat. Edessä reilun kokoinen U-ryhmä mistä saa sijattua vuoteen kahdelle henkilölle.

Varusteina mm :

– Alde nestekiertolämmitys
– Sähköinen lattianlämmitys
– Mover vaunusiirrin
– Kaasun ulosotto
– Jääkaappi
– Liesi

Edellinen katsastus 2/23, seuraava katsastus 12/25.

Kysy myös whatsapp videoesittelyä!

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
WOS-280
Kokonaispituus:
7190 mm
Leveys:
2300 mm
Omamassa:
1210 kg
Kokonaismassa:
1350 kg

Alde, Erillisvuoteet, Jääkaappi, Kasetti WC, Kasettiverhot, Kattoluukku, Lattiamatot asunto-osassa, Liesi, Lämminvesiboileri, Nestekiertolämmitys, Pakastelokero, Pesuallas, Radio, Sähköpatruuna, TV-antenni tai lautasantenni, Tukijalat, Suihku, Lattialämmitys (sähkö), Kesärenkaat, mover, kwh-mittari, kaasun ulosotto