+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Dethleffs Camper 510 DB Aldellinen vaunu pitkittäisellä parivuoteella . Juuri katsastettu.

MYYTY

Sijainti:
Turku
Vuosimalli:
2002
Viimeisin katsastus:
11.7.2023
Makuupaikkojen määrä:
4
Kokonaispituus:
7190 mm
Kokonaismassa:
1300 kg

Nyt on tarjolla vaikkapa ”ensivaunuksi” mahtavan hyvä vaihtoehto. Saksalaisen Dethleffsin valmistama matkailuvaunu juuri tarkastukset läpi käyneenenä ja tuoreella leimalla. Katsastus voimassa vuoden 2025 loppuun asti. Vaunussa on tasaisen ja tehokkaan lämmön tuottava Alden nestekeskuslämmitys mikä toimii kaasulla sekä sähköllä (verkkovirta 230v.) Lisäksi on mukavuusvarusteena sähköinen lattianlämmitys. Sähkön kulutus saadaan mitattua Kwh-mittarin kautta ja kaasugrillille voidaan ottaa kaasu vaunussa olevasta kaasun ulosotosta. Vaunun takaosaan on sijoitettu pitkittäinen parivuode minkä alapuolelle jää reilusti säilytystilaa. Säilytystilan käyttö on hyödynnettävissä myös ulkopuolen luukun kautta. Toiselle sivulle on sijoiteltu todella tilavat WC/kylpyhuonetilat erillisellä suihkutilalla. Keskeltä löytyy avara L-keittiö normaalilla matkailuvaunun keittiövarustuksella ja extrana kalusteisiin sijoitettu mikro, sekä säilytystiloja. Vaunun etuosaa hallitsee iso U-ryhmä mistä saadaan sijattua tarvittaessa vuode kahdelle henkilölle. Pöytäryhmän päällä on todella iso kattoikkuna mikä antaa runsaasti luonnonvaloa vaunun sisätiloihin. Asiallinen paketti valmiina kesän (ja tällä vaunulla myös talven) retkiin juuri tarkastukset läpi käyneenä, kaasulaitteet koeponnistettuna, katsastettuna ja upouusilla renkailla varustettuna.

Takana pitkittäinen parivuode ja WC/kylpyhuonetilat erillisellä suihkulla. Keskellä L-keittiö ja säilytystiloja. Edessä iso U-ryhmä.

Varusteina mm :

– Alden nestekeskuslämmitys sähkövastuksilla
– Lämminvesiboileri
– Sähköinen lattianlämmitys
– Kwh -mittari
– Kaasun ulosotto
– Jääkaappi
– Liesi
– Mikro

Edellinen katsastus 7/23, seuraava katsastus 12/25

Kysy myös Whatsapp -videoesittelyä

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
WFO-840
Kokonaispituus:
7190 mm
Leveys:
2300 mm
Omamassa:
1150 kg
Kokonaismassa:
1300 kg

Alde, Jääkaappi, Kasetti WC, Liesi, Lämminvesiboileri, Mikroaaltouuni, Nestekiertolämmitys, Pakastelokero, Pesuallas, Suihku, Sähköpatruuna, Lattialämmitys (sähkö), Kesärenkaat, kwh-mittari, kaasun ulosotto