+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Dethleffs Globetrotter Esprit 2.8JTD (128hv) Iso kerrosvuoteellinen alkoviauto, Vuoteet seitsemälle, Rekisteröity viidelle, Vetokoukku.

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2001
Mittarilukema:
229000 km
Viimeisin katsastus:
22.3.2022
Henkilömäärä:
5
Makuupaikat:
7
Kokonaispituus:
6950 mm
Kokonaismassa:
3500 kg
Ajokorttivaatimus:
B

Todella tilava alkovimallinen matkailuauto. Tässä autossa mahtuu isompikin ryhmä yöpymään. Autosta löytyy myös vetokoukku mihin voi kytkeä perävaunun vetomassoiltaan jarrulinen 1700kg tai jarruton 700kg. Takaseinällä polkupyöräteline neljälle pyörälle. Lämmityksenä Trumaticin ilmakeskuslämmitys ja lämmitinyksikköön on yhdistetty myös lämminvesiboileri. Pihalle oleskelutilaa saa mukavasti lisää ison kotelomarkiisin avulla. Autossa on siis valmiina vuoteet neljälle ja valmiit pöytäryhmät kuudelle henkilölle. Virallisia matkustuspaikkoja (kaikille vyöt) on rekisteröity viidelle henkilölle. Tavaratilaa takana saa laajennettua nostamalla alemman kerrosvuoteen ylös, jolloin tarjolla on niin sanottu takatalli.

Pohjaratkaisussa takana kerrosvuoteet poikittain, sekä WC/kylpyhuonetilat. Suihku on erillisenä tilana. Keskellä keittiö normaalilla matkailuauton keittiövarustuksella, sekä säilytystiloja. Edessä toisella sivulla vastakkain istuttava pöytäryhmä neljälle henkilölle ja tästä saa sijattua vuoteen kahdelle henkilölle. Toisella sivulla vastakkain istuttava pöytäryhmä kahdelle ja tästä saa sijattua vuoteen yhdelle henkilölle. Ohjaamon päällä tilava alkovivuode kahdelle.

Edellinen huolto 3/22 (216tkm.) missä tehty myös jakopää.

Huom! Autosta on mitattu kohonneita kosteusarvoja rakenteista ja yläkaapistoissa on tehty myös jotain korjaustoimenpiteitä.

Varusteina mm : Trumatic ilmakeskuslämmitys, Vetokoukku, Markiisi, Jääkaappi, Polkupyöräteline …

Edellinen katsastus 3/22, seuraava katsastus 3/23.

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
FGN-446
Moottoritilavuus:
2800 cm³
Vaihteisto:
Käsivalintainen
Teho
94 kW
Polttoaine:
Diesel
Keskikulutus:
Ei ilmoitettu
Vetotapa:
Etuveto
Kokonaispituus:
6950 mm
Leveys:
2250 mm
Omamassa:
3110 kg
Kokonaismassa:
3500 kg

Trumatic, Vetokoukku, Jääkaappi, Kasetti WC, Kattokaiteet/tikkaat, Kattoluukku, Kerrossänky, Keskuslämmitys, Liesi, Lämminvesiboileri, Markiisi, Ohjaustehostin, Pakastelokero, Parivuode, Pesuallas, Pyöräteline, Suihku, TV-antenni tai lautasantenni, Lohkolämmitin