+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Hobby 460 UFE De Luxe Edition. Iso jääkaappi, Trumatic + sähköpatruuna, lattianlämmitys, markiisi

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2021
Makuupaikkojen määrä:
4
Kokonaispituus:
6630 mm
Kokonaismassa:
1350 kg

Hienossa kunnossa, kuntonsa puolesta vaikka vaihtoehto uudelle. Sisäpinnoiltaan todella tyylikäs ja moderni vaunu. Tämä vaihtoehto tarjoaa esimerkiksi pariskunnalle hyvät puitteet caravan harrastukselle ja melko kompaktissa koossa. Kokonaismassa vain 1350kg, joten veturiakaan ei tarvitse välttämättä päivittää mihinkään monsteriautoon. Keittiössä iso, lähes koko vaunun korkuinen jääkaappi tarjoaa hyvin säilytystilaa ruokatavaroille. Edessä sijaitsevan makuuhuone/kylpyhuone osion saa erotettua omaksi osakseen haitarioven avulla. Takana sijaitsevasta U-ryhmästä saa sijattua tarvittaessa vuoteen kahdelle henkilölle. Trumaticin ilmakeskuslämmitys on varustettu myös sähkövastuksilla ja lisäksi mukavuusvarusteena on sähköinen lattianlämmitys. Edessä olevan vuoteen alapuolella on runsaasti säilytystilaa ja sen käyttöä helpotta ulkoseinään sijoitettu lastausluukku. Hieno valmis paketti kevään retkille.

Edessä pitkittäinen parivuode, sekä WC/kylpyhuonetilat. Keskellä keittiö isolla jääkaapilla, sekä säilytystiloja. Takana U-ryhmä ,mistä saa sijattua vuoteen kahdelle henkilölle.

Varusteina mm :

– Trumatic ilmakeskuslämmitys ja sähkövastukset
– Sähkoinen lattianlämmitys
– Markiisi
– Iso jääkaappi
– Lämminvesiboileri

Edellinen katsastus 9/21, seuraava katsastus 1/24

Kysy myös Whatsapp videoesittelyt!

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
DPJ-460
Kokonaispituus:
6630 mm
Leveys:
2300 mm
Korkeus:
2630 mm
Omamassa:
1197 kg
Kokonaismassa:
1350 kg

Jääkaappi, Kasetti WC, Kasettiverhot, Kattoluukku, Lattiamatot asunto-osassa, Liesi, Lämminvesiboileri, Markiisi, Pakastelokero, Parivuode, Pesuallas, Sähköpatruuna, TV-antenni tai lautasantenni, Trumatic, Lattialämmitys (sähkö), Kesärenkaat, televisioteline