+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Hobby 495 UL EXCELLENT . Pitkittäiset erillisvuoteet, Lattianlämmitys, Trumatic + sähköpatruuna.

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2007
Viimeisin katsastus:
20.9.2022
Makuupaikkojen määrä:
4
Kokonaispituus:
7000 mm
Kokonaismassa:
1400 kg

Nättikuntoinen vaunu tarkastettuna ja kaasulaitteet koeponnistettuna, sekä juuri katsastettuna valmiina matkaan. Tämä vaunu tarjoaa kaikki perustarpeet vaikkapa uudelle karavaaniharrastusta aloittavalle perheelle, mutta yhtälailla myös kokeneemmalle karavaanarille. Vaunu on kohtuullisen pienikokoinen ja helposti perässä vedettävä, eli veturiltakaan ei ihan mahdottomia vaadita. Markkinoiden kuumimman trendin mukainen pohjaratkaisu, eli pitkittäiset erillisvuoteet. Takana olevassa U-ryhmässä on hyvin tilaa ja iso kattoluukku tuo mukavasti valoa sisään. Keittiöstäkin löytyy kaikki tarpeellinen varustus. Lämmityksenä Trumaticin ilmakeskuslämmitys sähköpatruunalla. Mukavuusvarusteena löytyy sähköinen lattianlämmitys. Niin ja lämmintä vettä saadaan tarvittaessa lämminvesiboilerin avulla. Etenkin sisätiloiltaan todella siistissä kunnossa. Kannattaa tulla tutustumaan jos tällainen on hankintalistalla.

Edessä pitkittäiset erillisvuoteet. Keskellä keitiö ja WC/kylpyhuonetilat. Takana U-ryhmä mistä saadaan sijattua parivuode kahdelle henkilölle.

Varusteina mm : Trumatic ilmakeskuslämmitys sähköpatruunalla, Lattianlämmitys, Jääkaappi, Kwh-mittari …

Edellinen katsastus 9/22, seuraava katsastus 12/24.

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.f

Rekisteritunnus:
WPY-267
Kokonaispituus:
7000 mm
Leveys:
2300 mm
Omamassa:
1140 kg
Kokonaismassa:
1400 kg

Erillisvuoteet, Jääkaappi, Kasetti WC, Kasettiverhot, Kattoluukku, Lattialämmitys, Lattiamatot asunto-osassa, Liesi, Lämminvesiboileri, Pakastelokero, Pesuallas, Sähköpatruuna, TV-antenni tai lautasantenni, Trumatic, kwh-mittari, televisioteline