+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Hobby 495 UL Exellent. Ilmastoitu erillisvuoteinen ja todella siisti vaunu, Trumatic sähkövastuksilla, Markiisi, Pyöräteline.

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2008
Viimeisin katsastus:
25.5.2020
Makuupaikkojen määrä:
4
Kokonaispituus:
7000 mm
Kokonaismassa:
1400 kg

Siistissä kunnossa säilynyt pinnoiltaan niin sisältä, kun ulkoakin. Vuoderatkaisuna markkinoiden halutuimmat erillisvuoteet. Vaunussa on myös kohtuullisen mukavat varusteet ja helmenä mainittakoon Dometicin ilmastointi, millä saadaan kesäkuumalla sisätilat mukavan vilpoisiksi. Lämmityksestä huolehtii Trumaticin ilmakeskuslämmitys sähkövastuksilla höystettynä. Ja jos aletaan oikein hifistelemään, niin lattiakin saadaan jalalle miellyttävän lämpöiseksi sähköisen lattianlämmityksen avulla. Takana ison U-ryhmän yläpuolella oleva kookas kattoluukku antaa mukavasti luonnonvaloa sisään. Viihtyisässä keittiössä on mukava kokkailla päivän antimet. Edessä oleva makuuhuone on erotettavissa omaksi osaksi liukuoven avulla. Polkupyörätkin mahtuvat mukaan matkaan takaseinän pyörätelineeseen.

Edessä pitkittäiset erillisvuoteet. Keskellä keittiö perusvarustuksella, sekä WC/kylpyhuonetilat. Takana kookas U-ryhmä mistä saa sijattua vuoteen kahdelle henkilölle.

Varusteina mm :

– Ilmastointi
– Trumatic + sähköpatruuna
– Lattianlämmitys
– Markiisi
– Polkypyöräteline
– Lämminvesiboileri

Edellinen katsastus 2/23, seuraava katsastus 12/25

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
WSF-494
Kokonaispituus:
7000 mm
Leveys:
2300 mm
Omamassa:
1180 kg
Kokonaismassa:
1400 kg

Erillisvuoteet, Ilmastointi: Automaattinen, Jääkaappi, Kasetti WC, Kasettiverhot, Kattoluukku, Liesi, Lattiamatot asunto-osassa, Lämminvesiboileri, Markiisi, Pakastelokero, Pesuallas, Pyöräteline, Suihku, Sähköpatruuna, TV-antenni tai lautasantenni, Trumatic, Tukijalat, Lattialämmitys (sähkö), Kesärenkaat