+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Hobby 650 Alde, parivuode, Prestige WLU

MYYTY

Sijainti:
Turku
Vuosimalli:
2013
Viimeisin katsastus:
25.1.2023
Makuupaikkojen määrä:
4
Kokonaispituus:
8440 mm
Kokonaismassa:
1900 kg

Sinä, joka etsit edustavaa vaunua edulliseen hintaan, olet löytänyt etsimäsi.
Lähes virheettömässä kunnossa oleva Aldellinen asuntovaunu, minkä sisätilat edustavat erinomaisesti Hobbyjen ajatonta muotoilua ja värimaailmaa.
Vaunun etuosassa on suuri istuinryhmä ja runsaasti kaappi- ja hyllytilaa. Valaistus on toteutettu tyylikkäästi sekä tehokkailla kattospoteilla, että tunnelmallisemmilla nurkkaan sijoitetuilla lampuilla.

Keittiössa kaappitilaa on koko tiskipöydän ympäristössä ja alapuolella ratkaisuna on käytetty vetolaatikoita, joissa myös mukana lusikkalaatikko. Laskutilaa on runsaasti ja luonnollisesti täyskorkea jääkaappi kuuluu kalustukseen.

Makuuhuoneessa pääsee omaan rauhaan sulkemalla väliseinän. Leveä parivuode kutsuu kokeilemaan tukevaa joustinpatjaa ja myös täällä kaappitilaa on todella runsaasti.
Vaunun kruunu löytyy tällä kertaa aivan perältä, nimittäin kylpyhuoneesta, mitä voisi jo kokonsa puolesta melkein kutsua nimellä Spa.
Lattian peittää pehmeä matto, mikä hivelee paljasta jalkapohjaa. Luonnonvalo pääsee sisään avattavista ikkunoista seinällä ja katossa. Alden patteri pitää huolen lämmityksestä ja valaistus on riittävä mutta hillitty.
Kaappitilaa on jälleen runsaasti ja suihkukaappi on todellakin tarkoitettu käytettäväksi.

Kaiken kaikkiaan tyylikäs ja edustava vaunu edulliseen hintaan.

Varusteina mm:
– Alde-nestekiertolämmitys
– Sähköinen lattialämmitys
– Suuri jääkaappi
– Spa-kokoinen kylpyhuone
– Pitkittäinen parivuode

Rekisteritunnus:
DAA-650
Kokonaispituus:
8440 mm
Leveys:
2500 mm
Korkeus:
2560 mm
Omamassa:
1681 kg
Kokonaismassa:
1900 kg

Alde, CD-soitin, Jääkaappi, Kasetti WC, Kasettiverhot, Kattoluukku, Lattialämmitys, Nestekiertolämmitys, Pakastelokero, Parivuode, Pesuallas, Suihku, Sähköpatruuna, TV-antenni tai lautasantenni, Tukijalat