+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Hobby 720 KFU. Siisti kerrosvuoteelliinen vaunu Alde lämmityksellä.

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2015
Viimeisin katsastus:
18.11.2021
Makuupaikkojen määrä:
6
Kokonaispituus:
9040 mm
Kokonaismassa:
2200 kg

Tilava, erillisellä lasten makuuhuoneella ja kerrosvuoteilla varustettu Alde-lämmitteinen vaunu. Viihtyisä ja valoisa kokonaisuus mistä löytyy todella paljon säilytystilaa tavaroille. Avara keittiö missä on hyvin laskutilaa astioille ja iso jääkaappi. Reilun kokoinen U-mallinen oleskeluryhmä edessä. Lämmitysjärjestelmänä on Alden tehokas ja tasaisen lämmön tuottava vesikeskuslämmitys. Tämän lisäksi mukavuusvarusteena myös sähköinen lattianlämmitys.

Pohjaratkaisussa edessä tilava U-ryhmä mistä saa sijattua vuoteet kahdelle henkilölle, sekä keittiö isolla jääkaapilla ja runsaalla säilytystilalla. Keskellä pitkittäinen parivuode. Takana erillinen lastenhuone kerrosvuoteilla, sekä tilava WC/kylpyhuone erillisellä suihkutilalla.

Varusteina mm : Alde vesikeskuslämmitys, Iso jääkaappi, Kerrosvuoteet, Sähköinen lattianlämmitys, TV-antenni …

Edellinen katsastus 11/21, seuraava katsastus 1/24

HUOM! Vaunussa on molemmilla puolilla etuakselin kohdalla ulkopelleissä havaittavissa pintapellin irtoaminen liimauksesta pieneltä alueelta. Tähän ei löydy mitään varsinaista syytä. Epäkohta on lähinnä kosmeettinen.

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
DAT-730
Kokonaispituus:
9040 mm
Leveys:
2500 mm
Omamassa:
1877 kg
Kokonaismassa:
2200 kg

Alde, Erikoisvanteet, Jääkaappi, Kasetti WC, Kasettiverhot, Kattoluukku, Kerrossänky, Lattialämmitys, Lattiamatot asunto-osassa, Liesi, Lämminvesiboileri, Nestekiertolämmitys, Pakastelokero, Parivuode, Pesuallas, Suihku, Sähköpatruuna, TV-antenni tai lautasantenni, Tukijalat, liesituuletin