+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Hobby Exclusive 650 UMFE, Kaksi pyötäryhmää, Valoisa vaunu..

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2003
Viimeisin katsastus:
25.7.2023
Makuupaikkojen määrä:
5
Kokonaispituus:
8380 mm
Kokonaismassa:
1900 kg

Tästä tilava perhevaunu reissuile tai vaikka kausipaikkavaunuksi. Tällä pärjäilee talvellakin, kun lämmityksen hoitaa tehokas ja tasaisen lämmön tuottava Alden nestekeskuslämmitys. Vaunu on sisätiloiltaan oikeinkin siistissä kunnossa. Vaunun etuosaan on sijoiteltu makuuhuone missä on pitkittäinen parivuode. Toisella sivulla sijaitsee WC/kylpyhuonetilat. Tämä osio on rauhoitettavissa erilleen muusta vaunusta haitarioven avulla. Keskellä on pienempi pöytäryhmä, sekä keittiötilat. Pöytäryhmästä saa sijattua tarvittaessa vuoteen yhdelle henkilölle. Makuuhuoneen ja pöytäryhmän väliin jää pieni ”baaritaso” mikä toimii mainiosti vaikka makuuhuoneen puolen TV:n sijoituspaikkana. Keittiöstä löytyy matkailuvaunun perusvarustus. Vaunun takaosaa hallitsee iso U-ryhmä mistä saa tarvittaessa sijattua vuoteen kahdelle henkilölle.

Pohjaratkaisussa edessä pitkittäinen parivuode matalalla sekä vieressä WC/kylpyhuonetilat. Keskellä keittiö, sekä pienempi pöytäryhmä, joka sijattavissa vuoteeksi. Takana suuri ja valoisa U-istuinryhmä.

Varusteina mm :

– Alden nestekeskuslämmitys sähkövastuksilla

– Lämminvesiboileri

– TV-antenni

– Jääkaappi

– Liesi

– Sähkön ulosotto

Leveys: 250cm
Kokonaispaino: 1900kg

Edellinen katsastus 7/23, seuraava katsastus 1/25

Soita ja kysy WhatsApp- videoesittelyä!

Vaihdossa myös henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut sekä moottoripyörät ja veneet.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
WHG-488
Kokonaispituus:
8380 mm
Leveys:
2500 mm
Omamassa:
1610 kg
Kokonaismassa:
1900 kg

Alde, Jääkaappi, Kasetti WC, Liesi, Lämminvesiboileri, Mikroaaltouuni, Nestekiertolämmitys, Parivuode, Pesuallas, Suihku, Sähköpatruuna, TV-antenni tai lautasantenni, Lattialämmitys (sähkö), kwh-mittari, liesituuletin, Kasettiverhot, Kattoluukku, Lattialämmitys, Pakastelokero, Tukijalat