+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Kabe Royal 630 ETDL KS. Hieno Royal sarjan Kabe. Alde lattialämmitys, Keskuspölynimuri, Erillisvuoteet, Kaasu-uuni. AL-KO ATC.

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2015
Viimeisin katsastus:
9.9.2021
Makuupaikkojen määrä:
4
Kokonaispituus:
8350 mm
Kokonaismassa:
2000 kg

*Korkotarjous 4,99 %, ilman lisäkuluja, kts. lisätiedot alta*

Kausipaikalle erinomainen, mutta miksi ei myös perässä vedettäväksi huippuhieno Kabe ensimmäiseltä omistajalta. Tämähän on turvallinen perässä vedettävä, koska vaunusta löytyy AL-KO Trailercontrol ajonvakautusjärjestelmä. On sitten säilynyt komiassa kunnossa niin sisä kun ulkopinnoiltaankin. Lämmitysjärjestelmänä Alden nestekiertoinen lattialämmitys, eli pärjäilee kovemmissakin keleissä ja lämmön tuotto on tasainen koko vaunussa. Vaunun takaosaaan on sijoitettu WC/kylpyhuonetilat missä suihku on omana erillisenä osana. Kylppärissä on myös todella hyvin säilytystiloja tavaroille. Makuuhuoneessa on pitkittäiset erillisvuoteet. Keittiö on todella tyylikäs ja tilava. Normaalin keittiövarustelun lisänä on kaasu-uuni, sekä mikro. Jääkaappi erillisellä pakastinlokerolla on sijoitettu ylös mukavalle käyttökorkeudelle. Olohuoneessa on reilun kokoinen U-ryhmä minne mahtuu isompikin ryhmä illanistujaisiin ja tästä saa tarvittaessa sijattua myös vuoteen kahdelle henkilölle. Olohuoneen viihdepuolesta vastaa Pioneerin 2-DIN soitin. Iso kattoluukku pöytäryhmän yläpuollella antaa mukavasti luonnonvaloa sisätiloihin. Siivoaminenkin on yhtä juhlaa kun hommassa avustaa keskuspölynimuri. Ihan huikean hieno paketti valmiina reissuun.

Edessä U-ryhmä mistä saa sijattua vuoteen kahdelle henkilölle, sekä hyvin varusteltu keittiö. Keskellä makuuhuone pitkittäisillä erillisvuoteilla. Takana WC/kylpyhuonetilat erillisellä suihkuosalla.

Varusteina mm :

– Alde nestekiertoinen lattianlämmitys
– Kaasu-uunu
– Keskuspölynimuri
– Ulkosuihku
– Kaasun ulosotto
– Kwh-mittari

Edellinen katsastus 9/21, seuraava katsastus 1/24.

Kysy myös Whatsapp videoesiteelyä.

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät&

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rahoitustarjouksen korko 4,99 %
– Rahoituksen perustamismaksu 0 € sekä käsittelymaksu 0 €/kk.
– Miseva Toimistomaksu +199 €.
– Tarjous edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen Nordea rahoitus Suomi Oy:lta sekä ajoneuvolle otettavan kaskovakuutuksen koko rahoitusajalle.
– Hyväksytty luottopäätös tulee olla haettuna ja allekirjoitettuna kampanja-aikana!
– Rahoitusaika maks. 72 kk riippuen ajoneuvon iästä.
– Rahoitusesimerkki 39 800 € ajoneuvolle + 199 € toimistomaksu, kun hyvitys vaihtoajoneuvosta tai käsiraha on 9 000 €:
– Rahoitettava osuus 30 999 €, kk-erät 72 * 499,09 €.
– KSL:n mukainen luottohinta 44 934,70 €, todellinen vuosikorko (03/2023) 5,11 %.

Rekisteritunnus:
DDZ-844
Kokonaispituus:
8350 mm
Leveys:
2500 mm
Korkeus:
2640 mm
Omamassa:
1670 kg
Kokonaismassa:
2000 kg

Ajonvakautusjärjestelmä, Alde, Erikoisvanteet, Erillisvuoteet, Jääkaappi, Kaasu-uuni, Kasetti WC, Kasettiverhot, Kattoluukku, Lattialämmitys, Liesi, Lämminvesiboileri, Mikroaaltouuni, Nestekiertolämmitys, Pakastelokero, Pesuallas, Radio, Suihku, Sähköpatruuna, TV-antenni tai lautasantenni, Tukijalat, Lattialämmitys (nestekierto), 1 x kevytmet.vanteet, kwh-mittari, suihkun ulosotto, televisio, televisioteline, kaasun ulosotto, sähkön ulosotto, ATC (AL-KO vaunun vakautusjärjestelmä)