+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

LMC Scandica 571K

MYYTY

Sijainti:
Turku
Vuosimalli:
2013
Viimeisin katsastus:
4.2.2021
Makuupaikkojen määrä:
6
Kokonaispituus:
7720 mm
Kokonaismassa:
1800 kg

Tämä LMC Scandica 571K on valmis viemään sinut ja perheesi seikkailuihin, olipa sitten kesä tai talvi. Se tarjoaa tilaa, mukavuutta ja kaikki tarpeelliset varusteet matkasi sujuvoittamiseksi.

Nukkumapaikkoja on tarjolla kuudelle hengelle. Etuosassa on U:n muotoinen sohvaryhmä, joka voidaan kätevästi muuttaa lisävuoteeksi tarpeen mukaan. Takaosassa taas on kahden kerroksen kerrossänky, mikä on erinomainen vaihtoehto lapsille. Lisäksi vaunussa on tilava parisänky, jossa aikuiset voivat nauttia hyvistä yöunistaan.
Keittiön varustelut oikein houkuttelevat reissun päälle. Iso jääkaappi ja pakastelokero antavat runsaasti tilaa ruokatarvikkeille ja kaasu-uuni mahdollistaa herkullisten aterioiden valmistamisen missä tahansa. Liesituuletin huolehtii siitä, ettei kokkailuista aiheutuneet tuoksut jää sisätiloihin leijumaan.

Alde -nestekiertolämmitys sekä lattianlämmitys tekee vaunusta käyttökelpoisen myös talvella, joten voit matkustaa sen kanssa ympäri vuoden.

Varusteina mm:

– Alde-nestekiertolämmitys

– Nestekiertoinen lattilämmitys

– Eristetty harmaavesisäiliö

– Sähköpatruuna

– Pyöräteline

– Sähkön ulosotto

Soita ja kysy WhatsApp- videoesittelyä!

Vaihdossa myös henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut sekä moottoripyörät ja veneet.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
DBN-245
Kokonaispituus:
7720 mm
Leveys:
2530 mm
Korkeus:
2580 mm
Omamassa:
1628 kg
Kokonaismassa:
1800 kg

Alde, Erikoisvanteet, Eristetty harmaavesisäiliö, Jääkaappi, Kaasu-uuni, Kasetti WC, Kasettiverhot, Kattoluukku, Kerrossänky, Lattialämmitys, Liesi, Lämminvesiboileri, Nestekiertolämmitys, Pakastelokero, Parivuode, Pesuallas, Pyöräteline, Radio, Sähköpatruuna, TV-antenni tai lautasantenni, Tukijalat, Lattialämmitys (nestekierto), jenkkijääkaappi, liesituuletin, pullonvaihtaja, sähkön ulosotto