+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Polar 620 TR DB. Alde (lattiassa), Ilmastointi, WC takana , Talvivaunujen aatelia! Käyttöönotto 2010.

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2008
Viimeisin katsastus:
3.3.2023
Makuupaikkojen määrä:
4
Kokonaispituus:
8180 mm
Kokonaismassa:
1800 kg

Talvivanujen kunkku hyvillä varusteilla. Siistin kunnon omaava teli Polar juuri katsastettuna ja tarkastettuna. Tällä pärjää tuulessa ja tuiskussa tehokkaan ja tasaisen lämmön tuottavan Alden nestekiertoisen lattialämmityksen ansiosta. Kesähelteille viilennystä tarjoilee katolle sijoitettu ilmastointilaite mikä toimii myös ilmalämpöpumppuna. Viihtyisät ja siistit sisätilat luovat todella kodikkaan tunnelman. Keittiössä on hyvin tilaa arkiaskareisiin ja sieltä löytyy lisäherkkuna myös kaasu-uuni. Kookas jääkaappi on sijoitettu ylös, mikä tuo helppoutta sen arkikäyttöön. Vaunun etuosassa on todella reilun kokoinen U-ryhmä mistä saa sijattua lisävuoteen kahdelle henkilölle. Ryhmän yläpuolelle on sijoitettu kookas kattoikkuna antamaan luonnonvaloa sisätiloihin. Tässä vaunussa on todella tilava koko vaunun levyinen WC/kylpyhuoneosasto erillisellä suihkutilalla ja tämä sijaitsee vaunun takaosassa. Makuuhuoneosastolla on iso pitkittäinen parivuode, sekä pieni työpöytätila. Muista varusteista mainittakoon vaikkapa edessä oleva koko vaunun levyinen ”suksiluukku” pidemmän tavaran säilyttämiselle. Takaseinältä löytyy myös pyöräteline kolmelle polkupyörälle. Näitä ei ole liikaa tarjolla, joten toimi nopeasti jos tällainen vaunu on ollut hankintalistalla.

Edessä kookas U-ryhmä mistä saa sijattua lisävuoteen, sekä tilava keittiö. Keskellä makuuhuone missä pitkittäinen parivuode, sekä pieni työskentelytila. Takana koko vaunun levyinen WC/kylpyhuonetila erillisellä suihkutilalla.

Varusteina mm :

– Alden nestekiertoinen lattialämmitys (kaasulla sekä sähköllä)
– Ilmastointi (lämpöpumppumalli)
– Kaasun ulosotto
– Kaasu-uuni
– Mikro
– 2 x TV
– Polkupyöräteline
– Kwh-mittari
– Ym ym.

Edellinen katsastus 3/23, seuraava katsastus 12/25

Kysy myös Whatsapp videoesittelyä.

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
WXX-139
Kokonaispituus:
8180 mm
Leveys:
2540 mm
Korkeus:
2650 mm
Omamassa:
1520 kg
Kokonaismassa:
1800 kg

Alde, Erikoisvanteet, Ilmastointi: Automaattinen, Jääkaappi, Kaasu-uuni, Kasetti WC, Kasettiverhot, Kattoluukku, Lattialämmitys, Liesi, Lämminvesiboileri, Mikroaaltouuni, Nestekiertolämmitys, Pakastelokero, Parivuode, Pesuallas, Pyöräteline, Radio, Suihku, Sähköpatruuna, TV-antenni tai lautasantenni, Tukijalat, Lattialämmitys (nestekierto), Kesärenkaat, 1 x kevytmet.vanteet, liesituuletin, kaasun ulosotto, sähkön ulosotto, televisio, televisioteline, Eristetty harmaavesisäiliö, kwh-mittari