+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Solifer 560 Finlandia TBR. Talvilämmin vaunu Aldella.

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2009
Viimeisin katsastus:
9.2.2022
Makuupaikkojen määrä:
4
Kokonaispituus:
7520 mm
Kokonaismassa:
1400 kg

Siistikuntoinen Soliferin Finlandiasarjan matkailuvaunu. 2.5 metrin leveyden omaavassa vaunussa on mukavan avarat sisätilat ja todella paljon säilytystilaa. Täyskorkeita kaappejakin löytyy useampi kappale. Heti sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on paikka ulkovaatteille ja kengille. Vaunun takaosaan on sijoitettu pitkittäinen parivuode ja toisella sivulla on WC/kylpyhuonetilat, sekä pieni työtila. Vaunun tämä osio on rauhoitettavissa omaksi tilaksi haitarioven avulla. Keskeltä löytyy tilava keittiö normaalilla matkailuvaunun keittiövarustuksella ja säilytystiloja. Jääkaappi on reilun kokoinen ja sijoitettu ylös mikä helpottaa toimintaa päivittäisissä kettiöaskareissa. Vaunun etuosasta löytyy reilun kokoinen pöytäryhmä mistä saa sijattua vuoteen kahdelle henkilölle. Lämmityksestä huolehtii tehokkaan ja tasaisen lämmön tuottava Alden nestekeskuslämmitys. Ja samasta lämmitinyksiköstä löytyy myös lämminvesiboileri ja sähkövastukset. Oikein asiallinen paketti ympärivuotiseen käyttöön.

Takana pitkittäinen parivuode ja WC/kylpyhuonetilat. Keskellä keittiö ja säilytystiloja. Edessä vastakkain istuttava sohvaryhmä.

Varusteina mm :

– Alden nestekeskuslämmitys sähkövastuksilla
– Lämminvesiboileri
– Jääkaappi
-Liesi
– Kwh-mittari
– Kaasun ja sähkön ulosotto

Edellinen katsastus 2/22, seuraava katsastus 12/24

Kysy myös Whatsapp -videoesittelyä

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
WPG-450
Kokonaispituus:
7520 mm
Leveys:
2520 mm
Omamassa:
1320 kg
Kokonaismassa:
1400 kg

Alde, Erikoisvanteet, Eristetty harmaavesisäiliö, Jääkaappi, Kasetti WC, Kasettiverhot, Kattoluukku, Lattialämmitys, Liesi, Lämminvesiboileri, Nestekiertolämmitys, Pakastelokero, Parivuode, Pesuallas, Radio, Suihku, Sähköpatruuna, TV-antenni tai lautasantenni, Tukijalat, Kesärenkaat, 1 x kevytmet.vanteet, kwh-mittari, kaasun ulosotto, sähkön ulosotto