+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Solifer Artic 520. Aldellinen siisti Solifer ympärivuotiseen matkailuun.

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
2008
Viimeisin katsastus:
21.6.2021
Makuupaikkojen määrä:
4
Kokonaispituus:
7000 mm
Kokonaismassa:
1350 kg

Soliferin Arctic sarjan talvilämmin vaunu ympärivuotiseen reissaamiseen tai vaikka laskettelurinteen juurelle kausipaikalle. Vaunun takaosaan on sijoitettu pitkittäinen parivuode, sekä WC/kylpyhuonetilat. Lisäksi löytyy pieni työpöytä. Tämä osa vaunua saadaan rauhoitettua tarvittaessa omaksi tilaksi haitarioven avulla. Keskeltä löytyy keittiö normaalilla matkailuvaunun keittiövarustuksella, sekä säilytystiloja. Vaunun etuosaan on sijoitettu vastakkain istuttava pöytäryhmä, mistä saadaan tarvittaessa sijattua vuode kahdelle henkilölle. Lämmitysjärjestelmänä on Alden nestekeskuslämmitys mikä tarjoilee tehokkaan ja tasaisen lämmön koko vaunuun. Lämmitinyksiköstä löytyy luonnollisesti myös sähkövastukset, sekä lämminvesiboileri. Pihagrilliin saadaan kaasu kätevästi vaunusta kaasun ulosoton avulla. Hienokuntoinen paketti niin päältä kun sisältäkin. Tule, näe ja ihastu!

Takana pitkittäinen parivuode, sekä WC/kylpyhuonetilat. Keskellä keittiö ja säilytystiloja. Edessä vastakkain istuttava pöytäryhmä.

Varusteina mm :

– Alde nestekeskuslämmitys sähkövastuksilla
– Lämminvesiboileri
– Jääkaappi
– Liesi
– Sähkön ja kaasun ulosotto

Edellinen katsastus 6/21, seuraava katsastus 1/24

Kysy myös Whatsapp -videoesittelyä.

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
WSF-478
Kokonaispituus:
7000 mm
Leveys:
2270 mm
Korkeus:
2650 mm
Omamassa:
1070 kg
Kokonaismassa:
1350 kg

Jääkaappi, Kasetti WC, Kasettiverhot, Keskuslämmitys, Lattialämmitys, Liesi, Lämminvesiboileri, Nestekiertolämmitys, Parivuode, Sähköpatruuna, Tukijalat, TV-antenni/lautasantenni, Erikoisvanteet, Eristetty harmaavesisäiliö, Kattoluukku, Pakastelokero, Pesuallas, Radio, Suihku, TV-antenni tai lautasantenni