+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Westfalia California 2.4D (77hv.) MUSEOREKISTERÖITY HELMI! Rekisteröity neljälle ja vuoteet neljälle, Kompura jääkaappi, Markiisi, Koukku.

MYYTY

Sijainti:
Turenki
Vuosimalli:
1992
Mittarilukema:
377000 km
Viimeisin katsastus:
19.10.2023
Henkilömäärä:
4
Makuupaikat:
4
Kokonaispituus:
4660 mm

Nyt on tarjolla jotain mitä ei tule vastaan joka päivä, tai joka viikko tai ehkä edes joka vuosi?! Hienossa kunnossa ja hyvällä ylläpidolla ollut Westfalian klassikko California ja Volkkarin T4 koriin marinoituna. Kerrankin autosijoitus missä arvo luultavasti vaan kasvaa vuosi vuodelta. Viimeisen 4 vuoden aikana entrattu komiaan kuntoon ja alkuperäisiä Westfalian osia käyttäen. Tekniikkaa myös huollettu samalla, mm. vaihteistoon tehty täysi remppa. Iso nippu löytyy kuitteja. Museorekisteröity 7/24 ja tarkastajilta mm. seuraavanlaisia arvioita : ”Ajomäärään nähden siisti kokonaisuus, sisustus on monin osin aivan kulumattoman oloinen”. Löytyy markiisi, kompressori jääkaappi, dieseltoiminen asuintilan ilmapuhallinlämmitys, vetokoukku (1910kg/700kg), tiskiallas, liesi, 200ah hupiakku eli kaikki normaali matkailuauton infra. Alas saadaan istuimesta levitettyä vuode kahdelle henkilölle ja ylös tulee toinen vuode kahdelle henkilölle. Erittäin edullinen käyttää ja ylläpitää. Tätä autoahan ei rasita vuotuiset ajoneuvoverot tai käyttövoimaverot. Pakollinen museorekisteröidyn auton liikennevakuutuskin maksaa vain vähän reilu 30€ vuodessa. Katsastus 4 vuoden välein. Mahtava mahdollisuus … kuka kerkeää ensimmäisenä poimimaan itselleen tämän harvinaisuuden?

Varusteina mm. :

– Dieseltoiminen ilmapuhallinlämmitys
– Markiisi
– Kopressori jääkaappi
– Liesi
– Vetokoukku (1910kg jarrullisena ja 700kg jarruttomana)
– Museorekisterissä (ajoneuverosta ja käyttövoimaverosta vapaa)

Edellinen katsastus 10/23, seuraava katsastus 10/27

Vaihteisto täysin läpi käyty 2021 (4000€) ja samalla uudet vetoakselit. Jakopää 2020 (n.350tkm), Uusi syöttöpumppu ja suuttimet 2021, pakoputkea ym ym tässä viimeisen 4 vuoden aikana. Kuitteja löytyy näistä. Varsinaista auton alustaan liittyvää huoltokirjaa ei ole.

Kysy whatsapp videoesittelyä!

Vaihdossa henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut, moottoripyörät.

Tarjoa vaihdokkiasi rohkeasti! Vaihto myös kalliimpaan mahdollinen.

Katso muut myynnissä olevat ajoneuvot klikkaamalla www.miseva.fi

Rekisteritunnus:
ERZ-228
Moottoritilavuus:
2370 cm³
Vaihteisto:
Käsivalintainen
Teho
57 kW
Polttoaine:
Diesel
Keskikulutus:
Ei ilmoitettu
Vetotapa:
Etuveto
Kokonaispituus:
4660 mm
Leveys:
1840 mm
Omamassa:
2150 kg

Jääkaappi, Liesi, Pesuallas, Radio, Vetokoukku, Polttoainlämmitys(asuintila), Markiisi, Kesärenkaat